Regulament organizare Viziera Gratis

REGULAMENT CAMPANIE

,,SUFLET PENTRU SUFLET BY TATUAT.RO’’

 

- REGULAMENT DE ORGANIZARE -

 

1 – DESCRIERE CAMPANIE

 VLC DIVISION S.R.L. ofera  clientilor, persoane fizice si/ sau juridice, care in perioada 11 iunie  - 30 iunie 2020 achizitioneaza de pe site-ul www.tatuat.ro produse in valoare de minimum 100 lei, o viziera gratuit. Oferta se aplica în limita stocului disponibil.

2 – ORGANIZATORUL

Campania este organizata de VLC DIVISION SRL (denumit in continuare ,,VLC DIVISION SRL” sau ,,Organizator”) cu sediul in Sibiu, strada Rahovei, nr.CT2, judetul Sibiu, Romania, cod unic de inregistrare RO34143366, numar de inregistrare la Registrul Comertului J32/150/2015, reprezentata legal de domnul Tanasescu Vlad, in calitate de Administrator.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica/completa oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, precum si dreptul de a suspenda si/sau intrerupe desfasurarea Campaniei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu cel putin 24 ore inainte de intrarea in vigoare a oricarei modificari.

3 – TEMEIUL LEGAL

Prezenta Campanie se desfasoara ȋn conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializareaproduselor şi serviciilor pe piaţã, cu modificãrile ulterioare.

4 – DREPTUL DE PARTICIPARE

La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, cu varsta de peste 18 ani, care achizitioneaza in perioada promotionala 11 iunie – 30 iunie 2020 de pe site-ul www.tatuat.ro produse in valoare de minimum 100 lei, in limita stocului disponibil.

5 – MECANISM DE FUNCTIONARE

Totii clientii magazinului virtual www.tatuat.ro care plaseaza o comanda in care valoarea produselor este de minimum 100 lei, primesc gratuit o viziera, in limita stocului disponibil.

Clientul nu are dreptul sa solicite contravaloarea in bani sau a altor obiecte  in schimbul vizierei (nici total, nici partial).

6 – LITIGII

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la Campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu este posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti competente apartinand sediului social al organizatorului.

7 – REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

 Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit pe site-ul www.tatuat.ro pe toata perioada desfasurarii campaniei promotionale. Orice solicitare avand ca obiect Campania promotionala “SUFLET PENTRU SUFLET BY TATUAT.RO” poate fi trimisa la adresa de mail contact@tatuat.ro.

 

Organizator,

VLC DIVISION SRL