Meniu
Coșul tău

Viking by Dynamic Stencil 240ml

Viking by Dynamic Stencil 240ml
Viking by Dynamic Stencil 240ml
Viking by Dynamic Stencil 240ml
Viking by Dynamic Stencil 240ml
Viking by Dynamic Stencil 240ml
Viking by Dynamic Stencil 240ml
Viking by Dynamic Stencil 240ml
147,00 lei
Cu TVA inclus:
  • Stock: In Stoc
  • Model: 4723024

Descriere

Viking by Dynamic Stencil este un gel pentru transfer, formulat in Spania sub standarde sanitare riguroase. Genereaza un efect de transfer clar si curat datorita consistentei sale vascoase, facilitand buna lipire a sablonului si evitand expansiunea si dilatarea liniilor. Transferul sau este rapid si clar si ramane pe piele fara a pata sau a pierde detalii mai mult de 20 de ore. Indeplineste cerintele artistilor de tatuaj profesionisti datorita formulei dezvoltate. Si in acelasi timp este usor de utilizat, deci este potrivit si pentru incepatori. Prietenos cu animalele si natura, acest produs este vegan, care nu contine nici ingrediente de origine animala, nici derivate de origine animala.

Ambalaj de inalta calitate si durabil sterilizat in prealabil. Mod de utilizare: Agitati bine inainte de utilizare. Curatati zona de tatuat cu alcool si indepartati toata grasimea. Cu mana inmanusa aplicati o cantitate mica pe mana. Intindeti uniform pe zona umeda. Lasati sa se usuce 5 secunde, indepartati excesul si asteptati 10 minute. Pentru a elimina folositi alcool.


     SIGUR SI SANATOS: Stencil Vikin de la Dynamic este un gel pentru transferul sablonului pe piele, formula sa a fost conceputa si testata in conformitate cu standarde sanitare riguroase. Este non-toxic si non-iritant pentru piele.

     CALITATE INALTA: Dezvoltat pentru a raspunde nevoilor celor mai pretentiosi tatuatori profesionisti. Datorita vascozitatii sale, sablonul se lipeste intr-un mod unic evitand expansiunea si dilatarea liniilor si generand in acelasi timp, un efect de transfer clar si curat.

     TRANSFER RAPID, DE LUNGA: Sablonul este imprimat clar si ramane pe piele fara pete sau pierderi de detalii mai mult de 20 de ore.

     USOR DE UTILIZAT: Aplicati o cantitate mica, asteptati cateva minute si apoi aplicati sablonul. Potrivit pentru incepatori sau tatuatori profesionisti.

     VEGAN FRIENDLY: respectuos cu animalele si natura, acest produs fabricat in Spania, nu contine ingrediente de origine animala sau derivate de origine animala.

 

POZA ESTE INFORMATIVA

 

  ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Potrivit ART. 16- Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele:

- furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena