Meniu
Coșul tău

Despre noi

Despre noi

Magazinul www.tatuat.ro a fost lansat cu scopul de a oferi articole si accesorii de tatuat la preturi accesibile, fara compromiterea calitatii produselor si a serviciilor. Cu o gama de produse aflata in continua  crestere, suntem siguri ca veti gasi ceea ce aveti nevoie pentru a creea tatuajul dorit.

Adaptabilitate

www.tatuat.com se adapteaza cerintelor mereu schimbatoare ale clientiilor. Multe dintre produsele noastre sunt disponibile ca urmare a recomandarilor clientilor nostri, si astfel in deplina concordanta cu nevoile si exigentele lor.

Servicii de calitate

Pe www.tatuat.ro, totul e simplu: suntem si noi, fiecare, cumparatori, asadar stim cat de important e sa fii sigur ca ceea ce cumperi ti se potriveste si isi merita banii. Tocmai de aceea pretuim comunicarea eficienta dintre cumparator si vanzator, astfel incat dumneavoastra sa fiti pe de-a-ntregul multumiti de produsele cumparate.

Comenzi online 24 de ore din 24, sau telefonice 10:00 - 21:00 de luni pana vineri /  sambata inchis iar duminica 12:00 - 16:00

Cateodata e important sa poti vorbi cu cineva inainte de a comanda, de aceea va stam la dispozitie la numarele de telefon:

  • 0369 733 154

numere la care puteti apela oricand pentru depunerea comenzii, pentru detalii legate de produse, livrare sau orice alte nelamuriri.

Preturile mici pe care le practicam, fara sa compromitem calitatea produselor si a serviciilor, a facut ca numarul clientilor nostri fideli sa creasca progresiv de-a lungul timpului.

Va asteptam si pe dumneavoastra!