Meniu
Coșul tău

Sursa de tensiune Aurora 3 Touchscreen

Sursa de tensiune Aurora 3 Touchscreen
Sursa de tensiune Aurora 3 Touchscreen
Sursa de tensiune Aurora 3 Touchscreen
Sursa de tensiune Aurora 3 Touchscreen
Sursa de tensiune Aurora 3 Touchscreen
470,00 lei
Cu TVA inclus:
  • Stock: In Stoc
  • Model: 4722990

Descriere

Puterea dincolo de imaginative


Cand creati arta corporala sau makeupp, aveti nevoie de o sursa de alimentare la fel de fiabila si profesionala ca si dvs. Sursa de alimentare pentru masina de tatuat profesionala Aurora 3 ofera performante de neegalat, carcasa din aluminiu anodizat prelucrat CNC, de calitate pentru aeronave. Caracteristicile sale de ultima ora redefinesc jocul de putere in industria tatuajelor.
Ecran tactil TFT si setari presetate de tensiune


Control fara effort


De ce sa te multumesti cu mai putin cand poti avea totul? Aurora 3 dispune de un ecran tactil TFT de 2,8 inchi de ultima generatie care va simplifica fluxul de lucru. Comutati fara probleme intre trei setari de tensiune prestabilite pentru a se potrivi nevoilor dvs. de tatuaj. Acest lucru nu este doar comoditate, ci este un control de nivel urmator la indemana dumneavoastra.


Versatilitate de neegalat


O singura masina, posibilitati infinite. Cu iesiri duble si moduri cu pedale duble, Aurora 3 va permite sa comutati fara probleme intre modurile Continuu si Manual. Cea mai buna parte? Este compatibil atat cu masini cu bobine, cat si cu masini rotative. Indiferent daca esti un artist de tatuaj veteran sau un incepator, aceasta masina iti ofera flexibilitatea pe care o doresti.

Precizia se intalneste cu functionalitatea


Cand vine vorba de arta tatuajului cu puncte, precizia este primordiala. Cu functia de lucru specializata Dot conceputa exclusiv pentru masinile cu bobine, sursa de alimentare pentru masini de tatuat profesionale Aurora 3 ofera o precizie de neegalat. Aceasta caracteristica va permite sa creati modele si modele complicate fara efort, ridicand lucrul cu puncte la nivelul urmator. Gata cu compromiterea – experienta nu functioneaza ca niciodata.


Indicator dinamic de tensiune LED


Ramaneti in ton cu performanta masinii dvs. fara efort. Seria Aurora vine standard cu un afisaj color LED dinamic, care se modifica in functie de tensiune, permitandu-va sa va concentrati mai mult pe arta si mai putin pe setari.


Tabloul de bord de date All-in-One


Ecranul intuitiv afiseaza toate valorile tale esentiale — tensiune, curent, timpul de lucru si frecventa punctelor — chiar la indemana ta. Ramaneti informat si in control, la fiecare pas.


Baza magnetica anti-alunecare


Nu va faceti niciodata griji ca sursa dvs. de alimentare va aluneca sau se va schimba din nou. Aurora 3 are o baza magnetica anti-alunecare care se ataseaza in siguranta la statia de lucru sau la carucior, mentinand configuratia stabila si eficienta.

 

POZA ESTE INFORRMATIVA