Meniu
Coșul tău

Nuva Color 225 Tickle Me Pink 15ml

Nuva Color 225 Tickle Me Pink 15ml
Nuva Color 225 Tickle Me Pink 15ml
Nou
Nuva Color 225 Tickle Me Pink 15ml
Nuva Color 225 Tickle Me Pink 15ml
Nuva Color 225 Tickle Me Pink 15ml
147,00 lei
Cu TVA inclus:
  • Stock: In Stoc
  • Model: 4723290

Descriere

Pigment pentru buze. Ton neutru. Utilizati pentru fototipurile de piele 1,2,3,4
Aplicare: buze
Scala Fitzpatrick: 1,2,3,4
Temperatura: neutru
Proprietati: amestec

 


Va prezentam NUVA COLORS - o noua linie de pigmenti de inalta calitate pentru machiaj permanent, creata avand in vedere adevaratii artisti PMU.


Frumusete in orice nuanta!


Gama larga de pigmenti NUVA COLORS va va ajuta sa obtineti efectele dorite. De la nuante naturale subtile la culori indraznete si dramatice, pigmentii NUVA COLORS ofera posibilitati nelimitate pentru a crea un aspect PMU uimitor.
Creati efecte unice cu paleta bogata de culori a NUVA COLORS
Pigmentii NUVA COLORS ofera efecte vibrante si de lunga durata. Alegeti dintre sase seturi de pigmenti diferite, special selectate pentru diferite zone de pigmentare, inclusiv buzele, sprancenele, pleoapele, areolele, cicatricele si scalpul. Pigmentii asigura o aplicare lina si consistenta de fiecare data.


Pigmenti siguri pentru machiaj permanent


Pigmentii NUVA COLORS sunt pe deplin conformi cu reglementarile UE si sunt siguri de utilizat.
Creati efecte unice cu paleta bogata de culori a NUVA COLORS.
Pigmentii NUVA COLORS sunt o solutie perfecta pentru cei care pretuiesc creativitatea si doresc sa-si foloseasca pe deplin abilitatile in arta machiajului permanent. Paleta de culori disponibila si diferitele tipuri de pigmenti (de la organici la anorganici si amestecurile acestora) permit crearea unui numar infinit de efecte. Indiferent daca sunteti interesat de un machiaj subtil, cu aspect natural sau de efecte mai indraznete, pigmentii NUVA va vor satisface cu siguranta asteptarile. Important, posibilitatea de a stratifica pigmentii permite controlul precis al efectului, oferind o mai mare libertate de a crea un stil individual. Prin urmare, daca sunteti in cautarea pigmentilor profesionisti si siguri, care sa va permita sa va folositi creativitatea si pasiunea pentru PMU, pigmentii NUVA sunt alegerea ideala.


Obtineti efect profesional fara a plati in exces
 
Pigmentii NUVA se caracterizeaza nu numai prin inalta calitate si siguranta, ci si printr-un raport atractiv capacitate-pret. Datorita eficientei lor, o sticla de pigment NUVA este suficienta pentru multe sesiuni de machiaj permanent. Aceasta este alegerea perfecta pentru cei care cauta produse cu cel mai bun raport calitate-pret.
Alegerea profesionistilor pentru profesionisti
Simtiti diferenta cu pigmentii NUVA COLORS - alegerea perfecta pentru artisti, formatori, experti si angrosisti de produse PMU.

 

POZA ESTE INFORMATIVA

 

 

ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Potrivit ART. 16- Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele:

- furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena