Meniu
Coșul tău

Unistar RemovInk 240ml

Unistar RemovInk 240ml
Unistar RemovInk 240ml
Unistar RemovInk 240ml
Unistar RemovInk 240ml
Nou
Unistar RemovInk 240ml
Unistar RemovInk 240ml
Unistar RemovInk 240ml
Unistar RemovInk 240ml
Unistar RemovInk 240ml


61,00 lei
Cu TVA inclus:
  • Stock: In Stoc
  • Model: 4723284

Descriere

Unistar RemovInk este un produs modern si ultra-eficient pentru indepartarea reziduurilor de hartie de calc pentru tatuaje. Datorita formularii sale unice, indeparteaza rapid si eficient sablonul reflectat, fara a irita pielea. Gata cu curatarea indelungata si ineficienta a pielii clientului de reziduurile modelului reflectat.


Indepartarea eficienta a semnelor de hartie de calc cu Unistar RemovInk


Unistar RemovInk este un preparat creat in Polonia, dezvoltat special pentru a facilita procesul de indepartare a hartiei de calc pentru tatuaje. RemovInk indeparteaza eficient toate urmele de hartie de calc, lasand pielea curata si neiritata.


Formula inovatoare Unistar RemovInk


Datorita unui amestec unic de ingrediente atent selectate, RemovInk creeaza o formula puternica care nu numai ca indeparteaza eficient hartia de carbon, ci si hraneste pielea. Alcoolul izopropilic continut in acesta are efect antiseptic, asigurand conditii de igiena in timpul pregatirii pentru un tatuaj. Unistar RemovInk este mai mult decat eliminarea hartiei de calc - este ingrijirea pielii dumneavoastra.


Unistar RemovInk - sigur si bland cu pielea


Dispozitivul de indepartare a hartiei de calc de la Unistar este sigur pentru piele si nu contine substante nocive. Ingredientele sale precum CAPRYLOYL protejeaza pielea impotriva iritatiei si o mentin hidratata, lucru pe care clientii tai il vor aprecia cu siguranta.


Ambalaj: 240 ml


Ingrediente: Apa, alcool izopropilic, alcool, propilenglicol, capryloil / capryloil metil glucamida, Lauroyl / Mirystoyl metil glucamida, CI 75470, parfum

 

POZA ESTE INFORMATIVA

 

  ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR.

Potrivit ART. 16- Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele:

- furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena